2018-2019 ÜNİP DÖNEM BAŞKANLIĞI

18. Üniversitelerarası İşbirliği Programı(ÜNİP) toplantısı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde gerçekleşti. Yaklaşık 50 üniversitenin üyesi olduğu ÜNİP’in 2018–2019 dönem Başkanlığını Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın özverili çalışmalarıyla Iğdır Üniversitesi aldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Mihmandar Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantıya, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile ÜNİP’e üye üniversitelerin Rektör Yardımcıları ve ÜNİP temsilcileri katıldı.

Şubat 19, 2019